tisdag 3 mars 2009

Northern Pike

Efter en kort natt skulle vi idag bege oss till adressen "4350 Northern Pike" där utbildningen ska hållas. Hyrbilen är förstås utrustad med GPS, så det skulle inte bli svårt att hitta.

Efter att ha kört "Northern Pike" upp och ner tre gånger utan att finna platsen vi sökte övergick vi till att leta lite mer fritt på känsla. Jag är den ende i sällskapet som har varit i Pittsburgh några gånger tidigare och borde kanske ha klarat detta, men jag har aldrig varit på just den adress vi nu letade efter.

Till slut fick vi ge upp och ta fram vägbeskrivningen som skickats med inbjudan. Med hjälp av denna lyckades vi lotsa oss fram till en annan "Northern Pike" än den GPS-en hade lett oss till. Eftersom det spontana letandet medförde ett par djärva u-svängar på större trafikerade vägar, var vi glada över att det är en maffig jeep vi färdas i. Jag har den just nu under uppsikt från hotellfönstret (bilden). Strax ska vi ut och navigera med kärran igen, på väg till kvällens samling på "Rick's Sports Bar".

Inga kommentarer:

Free Blog Counter